PRIMERA SETMANA D'ADVENT


El proper diumenge 27 de novembre comença l'Advent i per treballar-lo les properes quatre setmanes treballarem des de l'esperança posant la mirada en l'alegria del Nadal.




Advent, que prové del llatí adventus, significa vinguda i ens referim a la vinguda de Jesucrist. 

L' advent és l'inici del calendari litúrgic cristià i són les quatre setmanes precedents al Nadal. És un temps de preparació, esperança i  d'empenediment dels nostres pecats per acollir l'arribada de Jesús. 

El color d'aquest temps litúrgic és el morat perquè significa penitència: ens permet recordar el passat, ens impulsa a viure el present i a preparar un pla de vida per a millorar com a persones. 

Iniciem aquesta setmana el camí cap el naixement del nostre superheroi Jesús i per aquest motiu cada setmana fins la seva arribada treballarem una sèrie de valors per a ser millors persones. Aquesta setmana treballarem per a tenir una actitud d'escolta; llegiu la següent cita de l'evangeli de Mateu relacionat amb aquesta actitud i  atureu-vos a pensar en silenci sobre el seu significat i compartiu els vostres pensaments amb els vostres companys. 


Mt 24, 37-44

 "Vetlleu, doncs, perquè no sabeu quin dia vindrà el vostre Senyor. Prou que ho compreneu: si l'amo de la casa hagués sabut a quina hora de la nit havia de venir el lladre, hauria vetllat i no hauria permès que li entressin a casa.  Per això, estigueu a punt també vosaltres, perquè el Fill de l'home vindrà a l'hora menys pensada".


Comentaris