LET IT BE


M'agradaria compartir la versió de Let it be que va fer aquest noi en commemoració a les víctimes de l'atentat al Manchester Arena.





En primer lloc crec que s'hauria de commemorar a totes les víctimes del terrorisme, ja que succeeixen atemptats cada dia i cada víctima hauria de tenir la mateixa importància.

En aquest món ple d'odi només ens queda com a salvavides ajudar-nos els uns als altres, mai hauríem de perdre l'esperit de la solidaritat. L'odi no pot arribar mai a vencer l'amor, i crec que la música és una de les millors maneres de demostrar-ho.

Un concert de música és un lloc on es viuen experiències úniques, on ets tu mateix i on disfrutes de la matexa música. I amb aquests actes d'odi han fet del somni de molts nens i nenes, el seu pitjor malson.

Tot i així no podem deixar que la por s'apoderi de nosaltres, hem de continuar les nostres vides sense por, amb normalitat.

I amb música, ja que la humanitat necessita música, i la música és humanitat. Amb aquesta hem de compartir tot l'amor, la pau i la llibertat possible.

ELVIA S.

Comentaris