MES DE MARIA (mes de maig)



MES DE MAIG, MES DE MARIA, MES DE LES FLORS



Tres nens petits van ser els escollits per rebre la visita de la Mare de Déu, tot un exemple per a nosaltres d'aquelles paraules de Jesús: "Deixeu que els nens vinguin a mi, perquè d'ells és el Regne del cel".

L'any 1917, entre el 13 de maig i el 13 d'octubre, Lucia, Jacinta i Francisco, tres nens pobres, mentre pasturaven, van rebre la visita de la Mare de Déu. Donat que els hi va demanar amorosament que li dediquessin cada dia una pregària , tant poderosa com senzilla, i va fer grans signes no només als nens, sino també a tots aquells que s'hi van reunir el dia de la última visita de Maria.

Aquell dia, a Cova d'Iria, Fàtima, va néixer la devoció a Nostra Senyora del Rosari de Fàtima.

Aquí teniu un vídeo molt simpàtic que ens recorda aquest fet històric i ens presenta als seus personatges principals. 




En aquest mes tan especial, ens posem als peus de Maria, Mare nostra, per contemplar-la i aprendre d'ella. Qualitats com L'ALEGRIA, LA GENEROSITAT, LA TENDRESA, LA VALENTIA i L'ESPERANÇA la van caracteritzar sempre. Per això, com que aquest any no podem portar-li flors, volem fer entre tots una ofrena virtual.
Cada família pot participar en aquesta OFRENA VIRTUAL desde casa, amb una FOTOGRAFIA que representi per a vosaltres alguna d'aquestes qualitats de Maria.
L'alegria de poder estar junts en família, de poder sortir al carrer de nou, de gaudir d'un paisatge preciós des del balcó de casa...la tendresa d'una abraçada entre germans, la valentia del pare o la mare que surten a treballar malgrat els perills, la generositat d'estar pendent dels teus veïns més grans, o de tenir presents als que ho estan passant pitjor amb aquesta situació de crisi, i també l'esperança de que tot anirà bé i de que junts ho superarem...
ELLA ens inspira, ens consola, ens cuida, ens ensenya, ens protegeix... Especialment aquest mes, volem fer-li aquest homenatge especial, també des de casa...T'ESTIMEM, MARIA.

ESPEREM LES TEVES FOTOS A MARIA!!!


Aquí trobareu alguns vídeos, cançons, dibuixos, catequesis, jocs o pregàries per apropar-nos una mica més a Maria, la nostra Mare i Senyora.



Per imprimir i per pintar:   MARE DE DÉU DEL ROSARI






CANÇÓ DE L'AVE MARIA de KAIROI en català






Cançó a María: "MARÍA, MÍRAME".
Preciosa pregària a Maria a través d'una preciosa cançó que t'emocionarà...




PREGÀRIA A MARIA




CANÇÓ A "MARIA NAZARET" de MIGUELI. Si l'escoltes una vegada, no la podràs deixar de cantar i ballar!!!



I aquí tens la versió KARAOKE "MARIA NAZARET"!!!



VÍDEO CATEQUESI DELS DIFERENTS NOMS DE MARIA.
T'has preguntat alguna vegada per què, si Jesús només tenia una mare, anomenem a Maria amb tants noms diferents?



Sabries col·locar al calendari cadascuna d'aquestes dates? Es corresponen a les principals festivitats de Maria al llarg de l'any! Si selecciones la imatge, pots imprimir-la , posar-li  les dates i pintar-la tan bonica com només tu saps fer-ho!!!

8 de setembre       8 de desembre       1 de gener        25 de març       

15 d'agost        31 de maig      2 de febrer  





TUTORIAL PER APRENDRE A DIBUIXAR A LA VERGE MARIA.    T'agrada dibuixar?




Para los que ya saben un poquito más...¿Te atreves con un Pasapalabra?
 Puedes seleccionar la imagen e imprimirla para poderlo leer más claro...y así competir con papá o mamá...





Los jóvenes del mundo entero, reunidos junto al Papa Francisco, desde Panamà, JMJ 2019.
Cierra los ojos, abre tu corazón, alza tus manos , cántale a la Madre con todo tu ser... "CONTIGO, MARÍA"...y déjate llevar por la música...




ELVIS PRESLEY canta A LA VIRGEN DEL ROSARIO DE FÁTIMA






AVEMARÍA DE SCHUBERT, cantada por ANDREA BOCELLI







De part de l'Equip de Pastoral, recordant la CONFIANÇA QUE EN DÉU I EN MARIA va demostrar sempre Maria Micaela, us fem arribar aquest vídeo, perquè sabem que, 
JUNTS, TOT ANIRÀ BÉ!



Comentaris