MES DE JUNY : STA Mª MICAELA I L'EUCARISTIA

15 de juny : STA Mª MICAELA


Primer de tot donar les gràcies i felicitar a totes les famílies que heu participat a l'OFRENA VIRTUAL A MARIA. Dir-vos que ens han emocionat les vostres imatges, carregades de sentit i de significat, on estem tots representats, en senyal de gratitud i de veneració a Maria, la nostra Mare del Cel.










Ara que podem tornar a les esglésies, amb molta precaució, després de passar mesos sense poder rebre a Jesús-Eucaristia, ens apropem a rebre'l entenent millor la grandesa del misteri, del miracle, de la presència de Déu-Amor-Entrega infinita. Un Jesús que es fa PA, que ens alimenta l'ànima i ens apropa a Déu, i sentim l'ALEGRIA amb què combregava Micaela, ja que ella vivia cada COMUNIÓ com una festa molt especial...potser ara l'entenem una mica millor...



Amb Micaela, a través de la seva vida i la seva obra, descobrim com Déu ens estima i es queda amb nosaltres, a través de l'EUCARISTIA. 

I descobrim també l'acció de l'ESPERIT SANT, que ens ajuda i enforteix la nostra fe, per respondre amb valentia a la missió que Déu ens ha confiat. Ja saps quina és la teva? Demana-li a l'Esperit de Déu que vingui sobre teu, que t'ajudi i t'acompanyi, i et faci millor persona, per fer feliços a aquells que tens al teu costat.



Sabies que EL NOM DE MICAELA prové de l'hebreu? I que, a més del 15 de juny, també celebra la seva festa el dia 24 d'agost? 

Si vols saber més coses sobre el seu nom, mira aquest vídeo...




Micaela luchó toda su vida contra la injustícia...ya de pequeña acompañaba a su madre a socorrer y ayudar a los más pobres, casa por casa, y les llevaba las ropas que su madre cosía y remendaba para que pudieran vestir dignamente...Piensa qué puedes hacer tú por los demás: por tus papás, por tus abuelos, por tus vecinos, por los que lo están pasando peor que tú...¿Qué haría Micaela si estuviera en tu lugar? Pregúntale a ella y verás cuánto bien puedes hacer si Dios está contigo...









"PENTECOSTÉS" Nico Montero
Para orar con Micaela, con sus mismas palabras, en el momento en que Dios la llamó sin dejar lugar a duda alguna...
Dile ahora tú a Jesús, mientras escuchas esta hermosa canción, desde el fondo de tu corazón, las palabras del salmista:
"Qué quieres, Señor, de mí?
Habla, Señor, que tu siervo/a escucha"







LA FESTA DE LA PENTECOSTA. Vídeo explicatiu.

1. Qui és l' Esperit Sant?

2. Què va passar 9 dies després de que Jesús va pujar al cel?

3. Per què Jesús ens va enviar l' Esperit Sant?

Aquestes i altres qüestions explicades als nens amb divertits dibuixos animats. 








DONS DE L'ESPERIT SANT
Vídeo explicatiu per a nens.

I quins són els dons que ens regala l'Esperit Sant? 

Saps que a través del sacrament de la CONFIRMACIÓ Déu ens regala els seus dons? 

Descobreix-los tots, un a un, a través d'aquest vídeo.





D'aquest AMOR tan gran de Micaela a Jesús-Eucaristia neix la vocació catequètica de tot centre Adoratriu: fer possible la trobada dels nostres alumnes amb Jesús a través de la vivència única de l'Eucaristia.

Amb aquest vídeo expliquem als més petits, especialment a aquells que es preparen per a rebre a Jesús per primera vegada, què és la Misa i quin significat té cada gest, cada part, cada signe...


Molt important!!!!




I ara, POTS IMPRIMIR, RETALLAR, PINTAR, CONSTRUIR MÒVILS, FER SOPES DE LLETRES , PUNTS DE LLIBRE,  sobre l'Esperit Sant, sobre Micaela i sobre l'Eucaristia...qui s'avorreix és perquè vol!!!:):):)





















































































EL QUE CANTA, REZA DOS VECES...








"A TÍ TE QUIERO YO EN MI OBRA"

Nico Montero





"POR UNA SOLA"NO a la trata de personas. Nico Montero.





   



Que la fuerza y el ímpetu de María Micaela nos iluminen en estos tiempos convulsos, para obrar el bien y llevar paz, justicia y pan a todos los hogares de la tierra, donde la PALABRA y la ACCIÓN hablen por sí solas, como lo hizo Micaela a través de su vida y de su obra.


Que Jesús-Eucaristia ompli els nostres cors i ens doni l'Alegria que mai s'acaba, i que l'Esperit Sant ens uneixi en un sol cor amb tots aquells que ja han marxat, segurs que ens tornarem a trobar algun dia. AMÉN.



Esperem trobar-nos tots de nou a l'escola molt aviat!!!


Comentaris