BENVINGUTS!!! TORNEM A L'ESCOLA!!!

INICI DE CURS 2020-2021

Després d'uns mesos complicats, d'estar separats, de no poder anar a escola, per fi ens retrobem!

Haurem de ser valents, i cuidar-nos els uns als altres, per intentar que no ens tornin a enviar cap a casa, i poder assistir cada dia a l'escola, per aprendre amb els companys.
Ja sabeu:










A classe en parlareu, cadascú amb el seu tutor/a, sobre cóm fer-ho entre tots per cuidar-nos i cuidar els altres.
Segur que ho fareu molt bé!!!

També, al llarg d'aquests primers dies, parlarem del lema d'aquest curs i de cóm ens ajudarà a créixer com a persones, a conèixer-nos millor i a ser més conscients de cóm som d'importants per a Déu, que ens estima amb bogeria, i pels altres, a qui podem fer molt feliços...
perquè, tal com diu el lema:

TU ETS LA CLAU!!!

Ets la clau...per cuidar-te tu i per tenir cura dels altres.

Ets la clau...per començar amb alegria i il·lusió el nou curs.

Ets la clau...per no perdre l'esperança.

Ets la clau...per superar totes les pors.


Posem l'èmfasi en cadascú de nosaltres, perquè tots som importants, i l'escola, la família, els amics, ens necessiten més que mai per tirar endavant aquesta "nova normalitat". Hauràs de ser positiu/va, entusiasta, valent/a...Malgrat les dificultats, els obstacles, la por, junts ho farem possible!!!

Les claus que obren i ens ajuden a créixer com a persones són l'esforç, la responsabilitat, el compromís, la fe, l'alegria, l'agraïment, la solidaritat...I en canvi hi ha falses claus que no obren portes, sinó que les tanquen...Aquestes claus (el mal humor, el pessimisme, la por, la mandra, la desil·lusió...) no les volem! T'hi apuntes? 

Us convidem a ser creatius, i a dibuixar, pintar o construir la vostra pròpia clau (poden ser de paper, o cartró, o com vosaltres volgueu!!!👌. 
Un cop les aneu acabant, amb el nom, les podeu anar penjant per la classe amb un petit missatge amb l'objectiu que hagueu escollit, ja sigui personal o de grup, per tal que l'escola funcioni millor i ser millors persones (els vostres tutors us ajudaran!). 

Aquí us deixem (per als més grans) un vídeo que us pot ajudar a pensar sobre el significat de ser una clau...escolteu-lo amb atenció i penseu què vol dir-vos Jesús, l'amic que sempre ens acompanya, amb aquestes paraules que, si escoltes amb atenció, t'arribaran al cor...

Per als més petits (E.Infantil i C.I.) un conte sobre LA CLAU QUE ENS OBRE MOOOOOLTES PORTES i un altre per INICIAR EL CURS AMB BON ÀNIM!!!

Per a tots, un vídeo per a començar el curs amb bon ànim!! TOT ANIRÀ BÉ!!!

E.INFANTIL I C.I.


CUENTO: "LA LLAVE MÁGICA" 
(sobre los buenos modales)




CICLE MITJÀ, SUPERIOR I E.S.O.



CANÇÓ: "Tu tens la clau"

"Obre el cor i descobreix que res no t'ha de fer cap por.
Que sóc a la porta i truco, I NOMÉS TU TENS LA CLAU.
Obre el cor i descobreix que res no t'ha de fer cap por.
Que sóc a la porta i truco,.. TU TENS LA CLAU.


PER A TOTS, GRANS I PETITS!!!


CANÇÓ: "Todo va a ir bien".




Comentaris