DOMUND 2020: AQUÍ HI SÓC, ENVIA-M'HI ( SETMANA DEL 13 D'OCTUBRE. )

  

AQUÍ HI SÓC, ENVIA-M'HI  ( SETMANA DEL 13 D'OCTUBRE ). 


Les circumstàncies que estem vivint fan que aquest Domund sigui especial i diferent.  

Volem aprofitar  aquesta circumstància  perquè els missioners "entrin" a l'aula i els seus alumnes descobreixin les seves històries.

És possible sentir una crida avui? La missió és cosa del passat?  Les històries de diversos missioners, ens ajudaran a  conèixer com l'Església treballa perquè l'Evangeli arribi a tothom.

Des que Jesús va enviar als seus deixebles per ser els seus testimonis arreu del món, aquest compromís a seguit amb milers d'enviaments de missioners. 

Avui continua obert, i tots estem cridats a unir-nos a aquesta crida.






...Els territoris de missió, el més necessitats,
seguiran contant amb la seva tasca

  

La pandèmia ha creat una situació d’incertesa, però els missioners i missioneres mostren la seva voluntat de no abandonar la missió. Així queda reflectit en el vídeo que les Obres Missionals Pontifícies (OMP) ha gravat amb  missioners de tot el món i representants de les esglésies locals.
Tots ells  volen donar un missatge d'esperança al món deixant clar que els territoris de missió, el més necessitats, seguiran contant amb la seva tasca.
 

“...Una cosa és segura. Nosaltres no marxarem”. 
“No ens rendirem, perquè som missioners".

"Amb Déu no hi ha res impossible.




El Domund d'aquest any es celebra en un context de crisi sanitària i econòmica mundial. La cooperació econòmica és una forma de col·laborar activament amb la missió; l'emergència sanitària ha provocat que no es puguin fer les col·lectes amb normalitat a les misses i els col·legis, però també s'ha posat de manifest que el paper de l’Església és crucial per als més necessitats, està en primera línia en la lluita contra la pobresa i la fam. Aquest Domund urgeix als cristians a fer més intens el seu compromís amb la missió mitjançant la pregària i la col·laboració econòmica. Tot gest, tota ajuda i tota oració, per petita que pugui semblar, té una gran repercussió en la tasca missionera de l'Església. Per aquest motiu  demanem el teu suport i amb ell, fer possible que els missioners i missioneres decideixen fer seu el lema d’aquest any i  puguin dur -lo a terme.
 
“Aquí em tens, envia-m'hi” 


Per això aquí teniu alguna proposta que facilita la vostra col.laboració d'aquest any.


ESO:

 CORRE PEL DOMUND!



OMPRESSLes Obres Missionals Pontifícies llancen la Primera Cursa Virtual pel DOMUND, per a col·laborar amb les missions i els missioners mentre es practica esport, unint-se a #CorreporelDomund. Aquesta iniciativa és una de les principals novetats de la Jornada del DOMUND d'enguany 2020 i pretén arribar així a persones de tot el món. Aquí trobareu el vídeo de presentació.
 
La forma de participar és senzilla: s'entra a  https://domund.es/carrera-solidaria/ i s'escull equip. Es pot triar entre els sis protagonistes del vídeo de l'DOMUND . Cal omplir unes dades personals i triar la distància que es desitja recórrer. Es pot caminar o córrer 3 o 5 quilòmetres. Per als més entrenats i valents també hi ha la possibilitat de recórrer 10 kms. Aquesta iniciativa té un preu solidari de 5 €, tot i que es pot donar més si així es desitja. Un cop inscrit, es rebrà un dorsal personalitzat amb el nom.
 
"L’esdeveniment" virtual es celebrarà el cap de setmana del Domund i es podran compartir els resultats en les xarxes socials utilitzant el hashtag #CorreporelDomund. Si es prefereix competir contra altres usuaris, es pot trobar un enllaç a la inscripció per descarregar l'aplicació JustMove, on es pot trobar l'esdeveniment i mesurar els propis resultats el dia en què es decideixi realitzar la prova. Un vídeo explica
com fer-ho i on podreu veure el vídeo.

https://domund.es/carrera-solidaria/ 


PRIMÀRIA:

        ¿Preparado para el Domund?

 

Gesto está disponible en: www.revistagesto.es

 

¡Hola,amigo!
Llega la gran fiesta mundial de las misiones! ¿Estás preparado para vivirel Domund
En Gesto sabemos que vosotros, nuestros pequeños lectores sois una parte fundamental de esta gran fiesta misionera.
El Domund es ese día en el que todo el mundo recuerda la Misión y lo importante que es llevar el amor de Jesús a todos los rincones del planeta. Es una fiesta para “aplaudir” a los misioneros, hablar de ellos a los que nos rodean, rezar mucho por ellos y ayudarles en todo lo que podamos.
¿Lo celebramos juntos?   
Descarga el nuevo Gesto 

 Gesto está disponible en: www.revistagesto.es

 


També podeu buscar:  Campanya Coronavirus noves formes de participar. 

Per altra banda:   www.domund.es 

          

Per treballar el concepte misioner a P-5 i C.I :


 

 Per treballar l' AJUDA a P-3/P-4:



HIMNE OCTUBRE MISSIONER " AQUÍ HI SÓC. "







Comentaris