OCTUBRE MISSIONER (Setmana del 19 d'Octubre)

 LA VIDA DEL MISSIONER D'AVUI DIA  

Fem una ullada arreu del món, on Déu s'amaga a la vida dels més pobres d'entre els pobres. Allà on no coneixen a Jesús, on falten mans per ajudar... allà hi arriben els missioners, buscant servir a Déu entre els més necessitats. 


Cicle Superior i E.S.O.

¿T'has preguntat alguna vegada per què algunes persones ho deixen tot per seguir a Jesús i marxen arreu del món anunciant la Paraula i l'Amor de Déu? Aquí tens la resposta d'alguns d'aquests missioners, de totes les edats i condicions, i potser, algun dia, seràs tu qui s'animi a anar pel món anunciant la vida i l'amor de Déu a totes les persones. "Aquí hi sóc: envia-m'hi!" 
TU ETS LA CLAU!






I ara un cant per expressar amb la música allò que guardem en el més profund del cor...No importen els problemes, ni els errors comesos, ni tan sols el pecat més terrible...Déu t'estima, i aquest amor pot reconstruir qualsevol vida trencada i tornar-la a la seva dignitat de fill de Déu...
Aquest missatge és per a tu...Escolta'l com si del mateix Déu es tractés.
Deixa brollar les teves emocions i gaudeix...Déu t'estima!!!


Athenas: Siempre te amaré.




E.Infantil , C.Inicial i C.Mitjà





Cançó infantil animada pels dibuixos de Fano: "SOMOS MISIONEROS"


SOMOS MISIONEROS
TENEMOS UNA MISIÓN
QUEREMOS VER EL MUNDO
LLENO, LLENO, LLENO DE DIOS
LLENO, LLENO, LLENO DE AMOR.



Aquesta cançó i aquesta imatge us poden ajudar a reflexionar sobre cóm podem ajudar des de casa als missioners. No oblideu demanar-li a Déu per tots els missioners i missioneres d'arreu del món...que sempre trobin l'ajuda que necessiten per portar pa, roba, llibres, i també amor, pau, companyia...que, coneixent-los a ells, veient com estimen,  tots els homes descobreixin que DÉU ÉS AMOR.

I tu, si estimes, també ets missioner/a, si portes l'amor de Déu i la teva ajuda als que estan al teu voltant. 

TU ETS MISSIONER/A!  
 TU ETS LA CLAU!

És aleshores quan el cor esclata d'alegria i es dirigeix a Déu, ple d'alegria, i canta... Vols cantar? Aquí tens una preciosa cançó d'aquelles que brolla del cor i, quan la cantes, et sents més feliç. Vols provar? 



Feliç setmana a tothom!!!

Comentaris