MODELS A SEGUIR, REFERENTS A IMITAR. MES DELS SANTS ( 9-13 DE NOVEMBRE ).

 MODELS A SEGUIR, REFERENTS A IMITAR ( 9-13 DE NOV.)



Qualsevol moment de la jornada és apropiat i necessari per entrar dins nostre, RELAXAR-NOS, RESPIRAR i REFLEXIONAR sobre el nou dia, sobre el moment del dia: durant el nou matí, el migdia, la tarda, el capvespre, la nit.. a l'escola, a casa, durant el trajectes..
Durant els nostres pensaments, d'aquesta manera serà més fàcil preguntar-nos sobre PERSONES IMITADORES del seu REFERENT que existeixen i han existit fent un Món millor ; és el seu mes, el mes dels SANTS.

P-5 / ESO : Para ser Santo. Jésed. Una manera fàcil d'intentar entendre..



P-5/C.I./C.M. Quiero ser Santo. Betsaida.



I QUANTS  HO VAN FER..!!!

NOTÍCIA :

Aquest dissabte passat han fet SANT a un català a la SAGRADA FAMÍLIA, coincidint amb la celebració del X aniversari de la dedicació de la Basílica Sagrada Família.

C.S/ ESO:
Joan Roig i Diggle








I per a tots els que veu treballar i visitar la Basílica:



El 7 de novembre del 2010, el papa Benet XVI va oficiar la cerimònia de dedicació de la Basílica. Ara, deu anys després, es va recordar aquesta efemèride en una missa presidida per l’Arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella i Omella.

També es va celebrar la missa de la beatificació de Joan Roig i Diggle.

La cerimònia va tenir lloc dissabte, 7 de novembre, i va estar presidida per l’Arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella i Omella.


PERÒ AIXÒ NO ÉS TOT.....



Al novembre : Acollir els altres com són i de totes les cultures, perdonar, acceptar, ajudar sempre i per sobre de tot.!!  Aquest proper divendres ,13 es la festivitat de la mare dels emigrants: 

SANTA FRANCISCA JAVIER CABRINI.

Per a tothom...







Per últim.... Algú té familia a Burgos????

Aquest dissabte també s'ha celebrat l'Any Jubileu a la Catedral de Burgos que coincidia amb els 800 anys de la 1a. pedra de la catedral.

És un Any per a Burgos, SANT, any de GRÀCIA.

Una mica d'història..


Año Jubilar de la Catedral: ¡Bienvenidos a nuestra fiesta!








Comentaris