OCTUBRE MISSIONER: DOMUND 2021 (del 13 al 15 d'octubre)

        OCTUBRE MISSIONER:       DOMUND 2021

(setmana del 13 al 15 d'octubre)




PER A TOTS ELS CICLES

Una casa comuna, on tothom tingui menjar suficient per a viure-hi, on visquem com a germans, sense importar la raça, ni religió, ni el color de la pell...

És possible si ens comportem com a germans, tal i com Jesús ens ha ensenyat.

Un exemple és la PARÀBOLA DEL BON SAMARITÀ. La trobem a l'EVANGELI  i ens ensenya a ajudar-nos els uns als altres SEMPRE.

   




Igual que Jesús a l'Evangeli, el Papa Francisco ens convida a viure com a germans  la JORNADA MUNDIAL DE LES MISSIONS d'enguany (DOMUND 2021). 

Ell, que està cridat a ser la veu de Jesús aquí a la terra, ens recorda què espera Déu de nosaltres... ESCOLTEM-LO AMB EL COR BEN OBERT!!!




Vídeo amb el missatge del Papa pel DOMUND 2021 (1:58)





Cartell oficial DOMUND 2021



A l'igual que es va fer l'any passat, es posa en marxa la 
II CARRERA SOLIDÀRIA VIRTUAL pel DOMUND 2021.
Si vols informar-te, no deixis d'entrar a la web oficial a través de l'enllaç que et facilitem seguidament. Només has de clicar a sobre per entrar!👇



Per això, amb clara conciència de pertànyer a la família dels fills de Déu, ens posem en actitud de silenci i de recolliment, per a lloar a Déu amb la pregària que ell mateix ens va ensenyar: el PARE NOSTRE. Per si no coneixeu la cançó, aquí teniu la VERSIÓ KARAOKE, i podeu recitar el Pare Nostre just abans o després de cantar, com vosaltres volgueu.


PADRENUESTRO MARINERO  (2 : 44)
(versión karaoke)

Lletra de la cançó:
PADRE NUESTRO, EN TÍ CREEMOS.
PADRE NUESTRO, TE OFRECEMOS.
PADRE NUESTRO, NUESTRAS MANOS
DE HERMANOS.



Enguany, el DIBUIX que rebrem sobre el DOMUND és en realitat un SOBRE que pintarem-decorarem i muntarem a la classe. 
Un cop muntat, el portarem a casa i a dintre hi posarem cadascú, de forma responsable i generosa, la nostra aportació a les missions, juntament amb la família.

 Podem tornar els sobres a l'escola al llarg de la setmana vinent (del 18 al 22 d'octubre), o bé a la vostra parròquia, ja que diumenge 24 se celebra el "DOmingo MUNDial" de les missions, a on les Germanes Adoratrius, així com la resta d'ordres religioses d'arreu del món, sostenen molts projectes en marxa per dignificar la vida d'aquells que no tenen res.

 
"Beneïts siguin els peus del missatger", per portar l'esperança i la dignitat a tots els seus germans, sense distincions de raça, cultura o religió. 
"¡Qué hermosos son los pies del mensajero que trae la Buena Nueva!" (Romanos 10, 15)


"Feliços els qui treballen per la pau, perquè Déu els anomenarà fills seus" (Mateu 5, 9)





E. INFANTIL I PRIMÀRIA

MODEL "dibuix-SOBRE" DOMUND 2021 



Dinàmica de treball de la imatge-SOBRE DOMUND 2021


CICLE SUPERIOR I E.S.O.

PROJECTE SICAR.CAT
ADORATRIUS (5:37)




🙏🙏🙏



Comentaris