OCTUBRE MISSIONER: DOMUND 2021 (del 25 al 29 d'octubre)

                         OCTUBRE MISSIONER:  DOMUND 2021

(setmana del 25 al 29 d'octubre)


Entre tots, farem d'aquest nostre món una veritable CASA COMUNA. Una llar per a tots, tal i com Déu pensà per a nosaltres. Unim els nostres esforços, com una gran família: la família de l'Església, els fills de Déu.

VÍDEO:  "LO QUE DA EL MISIONERO". infancia Misionera.
(2 : 51)







Aquesta última setmana d'octubre descobrirem la història d'un gran missioner, SANT FRANCESC DE XAVIER, que va néixer a principis del segle XVI, a Navarra, i que va portar la BONA NOTÍCIA DE L'EVANGELI fins al Japó!!! Sabeu on està el Japó??? Podeu consultar-ho en el globus terraqüi, si en teniu un a la classe, o bé en un mapamundi o en un atles, i descobrireu que està una mica lluny de nosaltres!😀👀👌

 


Es pot adaptar a TOTES LES EDATS, amb l'ajuda dels mestres pels més petits, i podeu anar descobrint la seva història per vinyetes, al llarg de tota la setmana, o bé de cop, a tutoria. 
Espero que gaudiu del CÒMIC i descobriu que, pels cristians, allò que fem a un altre, li fem a Jesús...Per això la llei més gran és EL MANAMENT de l'AMOR, com vam descobrir fa dues setmanes amb la PARÀBOLA DEL BON SAMARITÀ.

 

























I ja que estem tan internacionals 😉👍, us explicarem que al Perú, han fet el seu propi himne per a la jornada MUNDial de les Missions (DOMUND) i els ha quedat es-pec-ta-cu-lar!!!! No podem més que compartir-lo per tal que vosaltres també en gaudiu i us contagieu de la seva alegria i el seu ritme.

"MISIONEROS DEL SEÑOR" - Himne del DOMUND 2021 , Perú (4 : 43)

I finalment, aquí teniu les oracions i cançons més significatives que ens han anat acompanyant durant aquest OCTUBRE MISSIONER...Segur que ja us les sabeu i les podeu seguir perfectament!!!

Cançó "SOMOS MISIONEROS"

PADRE NUESTRO MARINERO


  


   















Comentaris