ELS SANTS DE LA PORTA DEL COSTAT (del 2 al 5 de novembre)

 LA FESTIVITAT DE TOTS SANTS  

(1 de novembre)

 



INFANTIL I PRIMÀRIA



Aquesta setmana, per celebrar la festivitat de Tots Sants, us proposem una cançó per cantar i ballar, o sigui que tots dempeus i a seguir els nens i nenes del vídeo!!!😁😂😄També podeu ballar-la des de casa!!!💪💙💛💚




Vídeo: "PARA SER SANTO" (3 : 54)


I si encara voleu saber-ne més, aquí us deixem 4 vídeos molt breus per conèixer millor la vida d'alguns sants molt coneguts que segur que us sonaran...


SANT JOSEP, pare adoptiu de Jesús i espòs de la Verge Maria (19 de març)

                     Vídeo (4 : 29)


SANT FRANCESC D'ASSÍS, patró dels animals i la natura (4 d'octubre)

                    Vídeo (4 : 54)
 


SANTA LLÚCIA, patrona de la vista i els ulls (13 de desembre)

                     Vídeo (4 : 00)

SANT PAU DE TARS, de perseguidor a deixeble (29 de juny)

Vídeo (3 : 54) 


E.S.O.


Encara és possible trobar persones que són sinceres, honestes, alegres, fidels, persones que, passi el que passi, estaran al teu costat quan les necessitis.

Si aquestes persones, a més a més, són capaces de tractar igual de bé a tots aquells que es troben pel camí de la vida, sense mirar si els cauen bé o no, si són d'aquí o d'allà, si parlen anglès o àrab, si són cristians, o hindús, o protestants...i no fan distincions entre persones i estimen a tothom com Jesús ens ha estimat a nosaltres...potser t'has trobat amb un "sant de la porta del costat". 

Estima't i cuida't. Envolta't de persones bones i autèntiques. Fes el bé i no facis mal a ningú. Cuida el teu planeta. Respecta els altres com t'agradaria que et respectessin a tu i estaràs en EL CAMÍ DE LA FELICITAT I EL BÉ. Explora la teva interioritat. Obre el cor a Déu i als altres i TROBARÀS LA FELICITAT.

Hi esteu d'acord? Quines qualitats creus que ha de tenir una persona per ser feliç?  Parleu-ne entre tots i busqueu frases per penjar a la classe que us ajudin a trobar el camí de la felicitat. Segur que en trobeu algunes que us seran de gran ajuda.


Vídeo: "SER SANTO ESTÁ DE MODA" (1 : 49)


Vídeo: "CARLO ACUTIS. EL INFLUENCER DE DIOS" (11 : 15 )









Comentaris