FESTIVITAT DE SANT JOSEP - 19 de març

 19-03-22   :     FESTIVITAT DE SANT JOSEP

En aquest any en què el Papa Francisco ens ha ajudat a dirigir la mirada cap a la figura d'un home senzill, honest, valent com és Sant Josep, el pare adoptiu de Jesús, volem celebrar amb carinyo el seu dia especial, malgrat caigui en dissabte, amb diferents activitats, segons l'edat, i us volem convidar a anar amb els pares al cinema, per veure la pel·lícula "CORAZÓN DE PADRE-SAN JOSÉ".



Per a més informació sobre la sinopsis, comentaris sobre l'estrena del documental, etc., cliqueu sobre el següent enllaç        👉👉👉     "CORAZÓN DE PADRE-SAN JOSÉ, el documental".


INFANTIL :  Estigueu molt atents, que de ben segur que la Vella Quaresma us portarà alguna sorpresa relacionada amb Sant Josep!!!😁😜

VÍDEO:  "La vida de Sant Josep amb caricatures" (6 : 30)

😉😍😏😁

PRIMÀRIA:   Entre avui i demà teniu un treball manuall per fer , per penjar al pam de la porta, sobre Sant Josep, i que portareu demà divendres cap a casa. A més, per als més grans (de 4t a 6è) fareu per grups un joc. Per poder jugar, heu de saber buscar citacions a la Bíblia, i us heu d'organitzar per grups. Que vagi molt bé!!!😜😇

VÍDEO: "San José padre adoptivo y educador de Jesús de Nazaret. Para Jóvenes". (3 : 10)



E.S.O.:  Entre les moltes qualitats de Sant Josep, trobem la seva capacitat per treballar, amb humilitat i eficàcia, sent un exemple de feina ben feta. En aquesta etapa, en què us esteu formant per a escollir la professió de la que voleu viure i amb la que voleu contribuir a forjar un món més just, cal parar la mirada en aquest HOME DE BÉ...en Sant Josep, pare adoptiu de Jesús. 

Per a saber més sobre la dedicació del dia 1 de maig a Sant Josep obrer, clica sobre el següent enllaç 👇👇👇:

IMATGES PER A IMPRIMIR I PINTAR






 









De part de tota la comunitat educativa, FELIÇ DIA DEL PARE A TOTHOM!!!



Comentaris