PASQUA 2 - MARE DE DÉU DE MONTSERRAT / DIA DE LA MARE

1r dia:  

La natura ens mostra el vaivé constant que hi ha entre la VIDA i la MORT. Una estació segueix l'altra: cauen les fulles i els fruits i en neixen de nous. Els éssers humans naixem, vivim i morim. I Jesús ens anuncia que ressuscitarem, igual que ho va fer Ell. 



De P3 a 4t d'E.P., resem cada matí cantant i ballant "MI DIOS ESTÁ VIVO".


De 5è a 4t d'E.S.O.: VÍDEO-CANÇÓ "CELEBRA LA VIDA", de Axel (lletra i imatges).






2n dia:  LA TROBADA AMB JESÚS TRANSFORMA LA VIDA DE LES PERSONES AHIR I AVUI

DE P3 a 4T d'E.P.:
VÍDEO: "LA RESURRECCIÓ DE JESÚS" (3:53)

Un colom (abudilla) ens explica la resurrecció de Jesús, un esdeveniment del que van ser testimonis els seus amics, els deixebles. 



CICLE SUPERIOR i E.S.O. 

A Maria Magdalena, a Tomàs, als apòstols i a Sant Pau entre d'altres els va canviar la vida completament en conéixer a Jesús.

Actualment també trobem molts homes i dones a qui la trobada amb Jesús els ha canviat la vida.

Poetes, estrelles de cinema, científics, músics, esportistes...CONFESSEN LA SEVA FE EN JESÚS.

En aquest vídeo, un grup d'alumnes del Liceu d'Alexandria canten la seva fe enmig del carrer. Escoltem-los :

Leonard Cohen - "Hallelujah" - Flash Mob Liceo Musicale di Alessandria (4:14)




3r dia:   MARE DE DÉU DE MONTSERRAT

PER A TOTS ELS CURSOS: 

Avui, dia 27 d'abril, celebrem la FESTIVITAT DE LA MARE DE DÉU DE MONTSERRAT. Des d'aquí felicitem a totes les MOntses i Montserrats en el dia del seu sant, i li cantem a la Moreneta, patrona de Catalunya, la seva cançó, el "VIROLAI".



Per a imprimir i pintar. També pots escriure al darrere una petita oració a Maria inventada per tu!!!😍👍💪👎


4t dia: LLAVORS DE VIDA
PER A TOTS ELS CURSOS: 
Tal com ens mostra Jesús, la mort no té l'última paraula.
La vida de Jesús no ha acabat a la creu, Ell viu, ha ressuscitat. I la seva vida és llavor de vida per a totes les persones. Pensa un moment en tu i descobriràs que TU TAMBÉ POTS SEMBRAR VIDA.

1. NATURA : Quan sembres alguna planta, regues algun arbre, treus males herbes...ETS UNA PERSONA SEMBRADORA DE VIDA!


2. LA TEVA VIDA : Quan menges coses sanes, fas exercici, cuides el teu cos, corres, saltes, vius amb alegria, desenvolupes les teves capacitats...ETS UNA PERSONA SEMBRADORA DE VIDA! 

3. VIDA ANIMAL : Quan cuides la teva mascota, aprecies la vida dels animals i no els maltractes, els dones menjar...ETS UNA PERSONA SEMBRADORA DE VIDA!

4. LA VIDA DELS ALTRES : Quan dones un cop de mà als altres, quan comparteixes el teu temps, ajudes amb la teva força qui no en té, cuides els més petits, col·labores a casa...ETS UNA PERSONA SEMBRADORA DE VIDA!

Com que acabem de celebrar el Dia del Planeta (22 d'abril), aquí us deixo una cançó-joc per cantar i ballar, tant a classe amb els companys, com a casa amb els pares (recomanada de P3 a 5è, tot i que tothom que tingui ganes de riure una estona, pot ballar-la també!!!)😉😂😂😂
Vigileu, perquè quan pari la música, us haureu de quedar quiets/es com a estàtues durant uns segons. Qui es mogui o no pugui aguantar el riure, quedarà eliminat!!!
COME ON, BABY! LET'S DANCE!


4t dia: DIA DE LA MARE
PER A TOTES LES EDATS 
Tenim 2 mares: una al cel (la celebràvem aquest dimecres) i una altra aquí a la terra (la celebrarem especialment aquest diumenge dia 1 de maig!)
Mai agraïrem suficient a la mare tot el carinyo, les preocupacions, les nits sense dormir, l'estar sempre al nostre costat, especialment en els moments difícils...
Avui volem pregar a Déu per les nostres mares. Pensa, per un moment, tot el que li has d'agraïr a la teva mare, i dóna-li les gràcies a Déu per ella.


Gràcies, mamà!   T'estimo!



Comentaris