OBRINT PORTES!

 INICI DE CURS 2022-2023



Iniciem un nou curs, amb l'ALEGRIA de retrobar-nos de nou amb els companys i amb la IL·LUSIÓ de fer-ne de nous.

Donem gràcies a Déu per l'oportunitat de poder anar a l'ESCOLA, d'APRENDRE coses noves, d'ajudar-nos a CRÉIXER els uns als altres, de DESCOBRIR que SÍ que podem, d'equivocar-nos i aprendre dels errors propis i dels altres, d'experimentar que TOT és possible si ens ajudem i no defallim.

Aquest curs, tal com diu el lema, descobrirem l'AMOR DE DÉU en les petites decisions i situacions de cada dia. Descobrirem que hi ha moltes portes que estan esperant a que nosaltres les obrim.
Quines són aquestes portes i de quina manera les podem anar obrint ho anirem descobrint plegats al llarg del curs.

Avui, i al llarg d'aquesta primera setmana, ens pararem en una porta molt especial, de fet és LA PORTA; la que ens connecta amb la part més sagrada del nostre interior, i que ens obre a la trascendència i ens dóna la única felicitat que perdura. 
L'anirem treballant, cadascú al nivell dels seus alumnes (de P3 a 4t d'ESO) per tal d'anar descobrint, a partir de la lletra de la cançó els més grans, o de cadascuna de les imatges que formen el vídeo els més petits, que Déu ens crida a cadascun de nosaltres a ser feliços...només cal que li OBRIM LA PORTA DEL NOSTRE COR.

És una cançó que anirem cantant a les diferents celebracions al llarg del curs, per tant caldrà anar-la aprenent ja des d'ara.
Els mestres us facilitaran la lletra.


VÍDEO-CANÇÓ:  "ESTOY A LA PUERTA Y LLAMO" (3:26)
(per a totes les edats) 👧👦👍💪




Versió karaoke😚✌



Bon començament de curs a tothom!!!

EQUIP DE PASTORAL







Comentaris