CAMPANYA SOLIDÀRIA: 1ORIGAMI 1EURO

 UN ORIGAMI, UN EURO


Desena edició de la campanya solidària

Origami, aquí en diem papiroflèxia, és l’art de plegar el paper sense tisores ni pega amb la finalitat de crear figures. La paraula és japonesa i està formada pel verb 折る (oru=plegar) i 紙 (kami=paper). Només s’empra un paper quadrat i es poden fer tants plecs com siguin necessaris!

Tradicionalment, regalar grues de paper s’ha associat amb el fet de voler desitjar salut, benestar, felicitat i prosperitat. Se’n regalen, entre d’altres moments, quan neix un nadó, quan una parella es casa, quan algú està malalt… o bé es poden regalar a algú que estimes o que és important per a tu.



Fundació MGC donarà en benefici de La Marató de TV3 2022 (dedicada a la salut cardiovascular), Nexe Fundació i la Fundació Pasqual Maragall, 1 euro per cada origami recollit (fins a un màxim de 50.000 €). 

Quan tingueu fets els origamis haureu d’enviar  una fotografia o un vídeo dels origamis que heu realitzat, juntament amb un text explicant la vostra experiència. La data límit d’enviament de fotografies i vídeos serà el 9 de desembre.


Com fer una grua de paper? Mira el següent vídeo!



ENDAVANT!



Comentaris