DOMUND 2022

 DOMUND

El Domund és el dia en què, especialment, l'Església  resa pels missioners i col·labora amb les missions.

Se celebra a tot el món el penúltim diumenge d'octubre, el mes de les missions.

Aquest any el Domund compleix 200 anys al servei de la missió. #DOMUND



“Sereu els meus testimonis”


En el moment de la seva partida, abans de la seva ascensió al cel, Jesús encomana als deixebles la tasca de l'evangelització. Ells reben la missió de donar testimoniatge del Senyor a tots els llocs de la terra amb la força de l'Esperit Sant.
Per mitjà de l'Església, i ara específicament amb la Jornada del Domund, se'ns recorda que aquesta comanda de Jesús és per a tots nosaltres. Ser cristià és donar testimoniatge del Regne de Déu amb paraules i obres.

PER A INFANTIL I PRIMÀRIA



PER A PRIMÀRIA i ESO

Mireu els següents testimonis missioners: 





UNA MICA D'HISTÒRIA!

El 1926 el papa Pius XI va establir que el penúltim diumenge d'octubre fos per a tota l'Església el Diumenge Mundial de les Missions, a favor de l'Obra Pontifícia de la Propagació de la Fe; un dia per moure els catòlics a estimar i donar suport a la causa missionera.
Des de 1943, aquesta “festa de la catolicitat i de la solidaritat universal” es coneix a Espanya com a Domund (de “Diumenge MUNDial”).
Aquest nom ha ajudat a identificar i difondre encara més aquesta Jornada, de manera que el seu missatge -una crida d'atenció sobre la responsabilitat comuna de tots els cristians en l'evangelització del món- ha calat en la profunda sensibilitat i tradició missionera del nostre país.







VIDEO DOMUND 2022 







Comentaris