LA MARATÓ TV3

 LA MARATÓ 2022:  

PER LA SALUT CARDIOVASCULAR!

 




Visualitzeu el vídeo de la campanya en el següent enllaç: 

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/marato/video-divulgatiu-de-la-marato-2022-salut-cardiovascular/video/6177919/

La 31a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio es farà el diumenge 18 de desembre i estarà dedicada a la salut cardiovascular, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants. Només a Catalunya, 1 de cada 4 persones mor a causa d’una malaltia del cor o d’un ictus.

Amb l'objectiu de sensibilitzar i divulgar sobre aquesta realitat, la Fundació La Marató de TV3 i els mitjans de la CCMA, Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio, posen en marxa una campanya que ens acompanyarà fins al dia del programa. Entre els eixos destacats d'aquesta acció de sensibilització hi ha la difusió de la imatge gràfica i de l'espot, l'emissió, per ràdio i televisió, d'espais dedicats a la salut cardiovascular i la realització de milers de sessions divulgatives als centres educatius d'arreu de Catalunya.

El matí del 18 de desembre, La Marató arrencarà puntualment a Catalunya Ràdio amb una edició especial del programa ”El suplement”, dirigit i conduït per Roger Escapa. Després s'hi sumarà Televisió de Catalunya, amb un espai dirigit per Àngels Molina que, seguint el model dels darrers anys, tornarà a sortir del plató i trepitjar el carrer. En aquesta ocasió, el territori funcionarà com a metàfora del sistema cardiovascular, que connecta tot i fa funcionar el cor, i farà de fil conductor per parlar de factors de risc i d'hàbits saludables per prevenir les malalties cardiovasculars. Així, hi haurà un set situat a les piscines del Club Natació Montjuïc, precisament en l’any del 30è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona'92; un segon a la Fundació Alícia - Món Sant Benet; i un tercer que posarà en valor la tasca feta als Centres d'Atenció Primària en la promoció i prevenció dels problemes de salut cardiovascular i el seguiment diari dels pacients.

La sensibilització, la divulgació i l'entreteniment es donaran de nou la mà en aquesta edició del programa solidari per excel·lència a Catalunya que, enguany, bategarà ben fort per la salut cardiovascular.

Comentaris