6a SETMANA DE QUARESMA: JESÚS ÉS VIDA. ENSENYAR A QUI NO SAP.

OBRINT PORTES...

...AL RETORN DE LA VIDA,

...A ENSENYAR A QUI NO SAP,

...A LA SETMANA SANTA!!!




PRIMAVERA: EL RETORN DE LA VIDA

Meravellós documental grabat a la península Ibèrica que ens mostra el despertar de la fauna i la flora a la PRIMAVERA: el festeig dels abellerols, el joc dels flamencs o els simpàtics moviments dels mussols, acompanyatss d'una cohort d' ocellets que omplen tota la península... un autèntic regal per als sentits i que no ens pot deixar indiferents.
Aixequem la mirada a Déu, Creador del Cel i de la Terra, Senyor de la Vida, i donem-li les gràcies per la Bellesa de la Creació, que és per a nosaltres un recordatori constant de la grandesa de Déu i del seu amor incondicional a noaltres.

Aquesta 6ª setmana de quaresma  (del 27 al 31 de març) el nostre viatge interior ens transporta a la ciutat de Betània, on vivien 3 germans, grans amics de Jesús: Marta, Maria i Llàtzer ( l'Evangeli de la setmana  ens torna a mostrar un miraclela resurrecció de Llàtzer ) .  L' obra de misericòrdia aquesta setmana ens interpela a ensenyar a qui no sap. Per últim, l'esclat de vida que ens porta la PRIMAVERA ens ajuda a preparar-nos també per a l'esclat d'emocions i reptes que suposa la SETMANA SANTA .

Al igual que les setmanes anteriors, els cursos de primària, un cop treballat l'Evangeli, pintarem la lletra S, i completarem així el nom de JESÚS.


1. L'EVANGELI DE LA SETMANA


INFANTIL




PRIMÀRIA





E.S.O.


2. ENSENYAR A QUI NO SAP.


PRIMÀRIA





E.S.O.

3. A LA SETMANA SANTA

Endinsem-nos en aquesta lliçó de vida, buscant estones de reflexió sobre el que Jesús ens ensenya amb la seva entrega i amor incondicional...

INFANTIL



PRIMÀRIA



E.S.O.




CICLE MITJÀ

PREGÀRIA: JO CREC (amb gestos!😂)

E.S.O

Canción-oración de entrega a Dios

"Necesito que cambies mi interior.
Necesito que me llenes con tu AMOR.
Transforma mi corazón,
límpiame;
quita lo que no viene de Tí, Señor.
Te lo ruego, Abbá, Padre."



 

Comentaris