OCTUBRE MISSIONER: FESTIVITAT MARE DE DÉU DEL PILAR -

 

 OCTUBRE MISSIONER:       

Festivitat Mare de Déu del Pilar

(setmana del 9 al 11 d'octubre)


Quan només queda 1 setmana per a l'inici dels grups de catequesis per a la primera comunió  a l'escola (1r any, 3r/ 2n any, 4t), posem la nostra mirada en Jesús i ens deixem portar per la seva crida a cuidar-nos, a cuidar dels altres i a cuidar el planeta. 
Ens sentim cridats a la missió de portar la Bona Nova arreu del món, allà on ens porti la vida, com a missioners de la PAU i de l'AMOR de Jesús. 

Seguim, doncs, l'exemple de la Verge Maria, (Maria ens cuida) que es va aparèixer a l'apòstol Santiago per evitar que desistís i abandonés la seva missió de portar l'Evangeli a Espanya i a Europa (els límits del món aleshores conegut). 



Vídeo sobre l'apòstol Santiago i el seu viatge a Espanya. Explica la història de l'aparició de la Verge Maria, que se li va aparèixer a dalt d'un pilar (=columna) per a animar-lo i cuidar-lo, tal com ens explica el LEMA d'enguany:  És l'hora!  (5 : 23)




Després de veure el vídeo, juga al Trivial amb Catolikids i l' apòstol Santiago!!! (5 : 23)

Des d'aleshores, el fluxe de peregrins que fa el camí cap a Santiago de Compostela per visitar la tomba de l'apòstol Santiago  no ha fet més que augmentar any rere any...


EURONEWS (2:18)


CANÇÓ- PREGÀRIA  DE  LA  SETMANA : "Tomado de la mano con Jesús yo voy"


(3 : 48)



IMATGE AMB MISSATGE DE LA SETMANA
(una per a cada dia)










Comentaris