ADVENT 1a setm.: L'ANUNCI DE L'ÀNGEL A MARIA (del 27N a l'1D)

 "L 'ADVENT HA ARRIBAT!!"

Donem la benvinguda al TEMPS 

D' ADVENT  amb la cançó d'Unai Quirós (3 : 15)


Durant aquestes 4 setmanes, ens preparem per al naixement de Jesús, que es fa nen per complir la promesa de Salvació de Déu als homes.



Penjareu a la classe el calendari d'Advent i cada setmana anireu descobrint què hi ha darrera del rellotge corresponent ( 4 rellotges, 4 setmanes, 4 espelmes ) , i dibuixareu la flama a l'espelma que li pertoca. 



Aquestes setmanes, a més a més, farem servir les nadales que estem practicant com a pregària als matins. 



Aquesta 1a setmana, nosaltres també ANUNCIAREM la vinguda de Jesús, tal com l' àngel va fer amb Maria, però amb una felicitació de Nadal per a les famílies.



Amb la cartolina que us hem fet arribar, plegueu per la meitat i feu un DIBUIX DE NADAL a la portada, passat a punta fina negre, i entrareu a formar part del concurs de Christmas d'enguany.

El guanyador/a de cada cicle serà inclòs en el programa del Festival de Nadal de l'escola que es repartirà a les famílies.

INFANTIL

CICLE   INICIAL

CICLE   MITJÀ 

CICLE   SUPERIOR

1r   CICLE   d' E.S.O.

2n   CICLE   d' E.S.O

Tal com veureu en l'evangeli d'aquesta 1a setmana,  Déu sempre compleix les seves promeses. És fidel a la Paraula donada.  Tot allò que l'Àngel li va anunciar, es va anar complint.

I tu, quan promets alguna cosa, ets fidel a la teva paraula i compleixes el que has promès??? Novament en els petits detalls, Déu ens mostra el camí per ser persones fortes, valentes, que compleixen amb la paraula donada...persones de qui et pots fiar quan les necessites...Tens persones així al teu voltant???


Doncs aquesta 1a setmana d'Advent reflexionarem sobre la promesa, l'ANUNCI al.lucinant, trencador, impactant, de l'àngel Gabriel a la Verge Maria... I sobre cóm Maria va acollir i acceptar amb humilitat i senzillesa els plans de Déu per a ella , i de retruc, per a tots nosaltres també.


(PER  A  INFANTIL   i   CICLE  INICIAL)

CANÇÓ DE L'ANUNCIACIÓ (VALIVÁN) (2 : 30)



( PER A P3 i P4)

L' Anunciació de l'Àngel Gabriel a Maria Santíssima (8 : 14)



( PER  A  CICLE SUPERIOR  i  E.S.O.)

L'Anunciació al cinema.






Comentaris