OCTUBRE MISSIONER: EN CAMÍ...CAP AL DOMUND (1a sermana)


OCTUBRE MISSIONER:

EN CAMÍ...CAP AL DOMUND!!!


Entreu en el següent enllaç per descobrir el cartell de la campanya del DOMUND d'enguany, que ens vol recordar, igual que ho fem quan resem el PARENOSTRE, que TOTS SOM GERMANS, que DÉU ÉS EL NOSTRE PARE, i que SOM RESPONSABLES ELS UNS DELS ALTRES. 

Per això el DOMUND porta com a lema "Aneu i convideu tothom a la festa" (=la festa de l'eucaristia, del banquet celestial, del cos i la sang de Jesús entregats per amor a nosaltres i que s'ha quedat per sempre al nostre costat). 

CLICAR 👇👇👇

DOMUND: ANEU I CONVIDEU TOTHOM A LA FESTA (cartell lema DOMUND 2024)


Durant les properes setmanes intentarem calçar-nos les botes dels missioners d'aquí i els de lluny per entendre la missió , per conèixer a qui va dirigida, i per despertar en tots nosaltres la conciència de germanor , sovint adormida en la comoditat de les nostres llars. 

Si ho tenim tot, com podem entendre la necessitat d'aquells que no tenen res?

Qui són els missioners?

Què fan els missioners?

Per què ho fan?

Com podem col·laborar amb ells?


 




A la classe, amb els companys i professors, fem silenci uns minuts per pregar per totes aquelles persones que viuen i moren enmig de la guerra, de l'horror de les bombes, de la barbàrie i la por, per la duresa del cor dels homes...

Que no ens cansem mai d'aixecar la veu en favor d'aquells que més pateixen, dels més pobres, dels qui ho han perdut tot.

Què passaria si fóssim nosaltres o la nostra família qui patíssim les injustícies de la guerra? Potser ho veuríem més clar...

Som germans...fills del mateix Déu...habitants de la mateixa Casa Comuna...Per això ens agafem de les mans (per què no?) i resem, conscients del que estem dient, la pregària que Jesús ens va ensenyar...EL PARENOSTRE.

PADRENUESTRO MARINERO


PER AL CICLE MITJÀ


CATEQUIZIS 38: "ID, SOIS ENVIADOS"

Todos somos enviados, porque todos somos misioneros.


PER PINTAR, RETALLAR I MUNTAR EL SOBRE DEL DOMUND 2024

Cal clicar a l'enllaç que apareix a sota👇👇👇

SOBRE per a pintar, retallar i muntar DOMUND 2024


PER A TOTHOM, A PARTIR DE P3

En paraules d'un missioner claretià que ens dóna el seu testimoni de 20 anys de missió...espectacular. La seva vida parla per sí sola.

"CATÒLIC significa UNIVERSAL". Tots som germans.

"Tots som missioners". I podríem parar-nos a pensar... Què faig jo per portar la Paraula de Déu als altres? I què fas tu?

"Jesús ens està esperant, estem convidats a l'eucaristia..." Déu m'estima. Sóc important per a Ell i per això em convida. I em demana que convidi també als altres... I TU, QUÈ PENSES FER AQUEST DOMUND?"

Aquí us deixo el vídeo del DOMUND 2024. 

(5 : 26)



PER A TOTES LES EDATS

Cançó: "SOMOS CIUDADANOS DE UN MUNDO"

Santa Maria Micaela, ajudeu-nos a ser millors, a compartir com a germans, a ser amics de tothom, a no deixar mai a ningú sol, i a no deixar que el cor se'ns torni dur, ni que ens acostumem a veure patir els germans d'aquí i d'allà...que el nostre cor no es torni de pedra i que sempre busquem la manera de posar pau al nostre voltant. Ensenya'ns a mirar als altres com ho fas tu, amb mirada neta; amb mirada de germansa, amb mirada d'amor.



Comentaris