* Divendres, 31 de maig de 2013
L'ALMOINA

L'almoina és aquell ajut o beneficència que es dóna sense esperar res a canvi, com poden ser diners, menjar o roba, especialment als pobres o desvalguts.

Religions com el budisme, l'hinduisme, el judaisme, el cristianisme i l'islam fan de l'almoina una pràctica recomanable i sovint de preceptiu compliment.

En el seu vídeo, l'Ignasi, el Sergio Rodríguez i el Daniel Pérez de 1r d'ESO ens conviden a ajudar la gent necessitada. Youtube ha silenciat el so original perquè la cançó triada (de David Guetta) tenia reservats els drets d'autor.


"Mireu de no fer el que Déu vol només perquè la gent us vegi, ja que així no tindríeu cap recompensa del vostre Pare del cel.
Per tant, quan facis almoina, no ho anunciïs a toc de trompeta, com fan els hipòcrites a les sinagogues i pels carrers, perquè tothom els alabi. Us asseguro que ja tenen la seva recompensa. En canvi, tu, quan facis almoina, mira que la mà esquerra no sàpiga què fa la dreta, perquè el teu gest quedi amagat, i el teu Pare, que veu el que és amagat, t'ho recompensarà." 

Evangeli de Mateu 6, 1-4

Comentaris